Офис Аксесоари

Офис Аксесоари

виж продукти

Сервиз и Поддръжка

„Профи Принт България” разполага с изграден сервизен център за текущо гаранционно и извън гаранционно обслужване и ремонти на всички познати на българския пазар лазерни принтери, мултифункционални устройства и портативни копирни машини.

Сервизният център разполага с със следните обособени части:

  • тестово отделение
  • ремонтно отделение за възстановяване и смяна на части
  • складови помещения
  • отделение за почистване на печатащите устройства

Предлаганата от нас сервизна поддръжка на офис техника включва както посещение и обслужване по адреси, така и предоставяне на оборотна техника и/или консумативи за времето на ремонт. Друга удобна за нашите клиенти форма на обслужване е абонаментната поддръжка – нашите партньори изцяло поверяват грижите за техниката си, като по този начин печелят както от съкратените срокове за реакция, така и от преференциалните цени за части, консумативи и обслужване.

Разнообразната ни продуктова номенклатура и наличности ни дават възможност да отговорим на почти всички нужди и изисквания на нашите клиенти. Това, съчетано с опита и професионализма на нашите служители, както и обширната тестова база, материални ресурси и специализирана апаратура печелят ежедневно доверието на нашите партньори.