Офис Аксесоари

Офис Аксесоари

виж продукти
Къде се изхвърлят и как се рециклират стари тонер касети?

Къде се изхвърлят и как се рециклират стари тонер касети?

Как се изхвърлят стари тонер касети ?

Апелираме Ви да бъдете отговорни и да се информирате.Част от елементите, които използвате във Вашата тонер касета не са биоразградими. Това означава, че те остават в почвата и тровят атмосферата много дълго време. Освен това, могат да бъдат и опасни, когато не се третират правилно и попаднат в грешните ръце. Не забравяйте, че черният прах от въглерод не бива да се вдишва, защото може да доведе до възникване на алергии и дори астма. Като имаме предвид всички тези причини, е изключително безотговорно и неприемливо да изхвърляме нашите специални отпадъци в обикновени кофи за смет.

Стари тонер касети: къде се изхвърлят и как се рециклират

Защо старите тонер касети трябва да се рециклират?

Години на ред огромно количество вредни отпадъци трови атмосферата и всички нас. Цялата маса от боклуци отива на сметища, където се запалва и престоява с години. Пластмасата, от която се изработват повечето модули за електроника се разгражда в почвата изключително дълго време. В някои случаи, този бавен процес може да продължи до 1000 години.Ако искате да се погрижите за природата и да си осигурите един по-зелен начин на живот, Ви съветваме да проверите възможностите за изхвърляне на вашите стари тонер касети.

 

 

Екологични проблеми

Не забравяйте, че решенията, които взимаме днес, оказват влияние на живота ни утре. Природата става все по-замърсена и това влошава съществено начина ни на живот. Непремереното поведение на хората може да доведе до сериозни здравни проблеми и възникване на съвсем нови болести, за които дори не сме подозирали.Рециклирането не е сложна задача, особено когато се свържем с точните специалисти. Решенията, които взимаме в полза на природата са промяната, от която имаме нужда. Апелираме Ви да бъдете отговорни и да премисляте своите действия. Винаги взимайте информирани решения!

Пунктове за рециклиране

 

ЦЕНИ ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА СТАРИ ТОНЕР КАСЕТИ

 

Ние от Профи Принт България може да ви предложим възможността да ни предадете старите си тонер касети срещу заплащане от ваша страна на 0,95 лв. с ДДС за брой.

 

 

Контакти:

Телефони: 0895 33 03 44

Имейл: info@profiprint.bg