Офис Аксесоари

Доставка

1 Доставка в населени места без офис на Профи Принт България

1.1 Доставката е безплатна за цялата страна при поръчки за стойност над 100 лв.* с включен ДДС за офис консумативи, както и за поръчки на тонер касети за стойност над 60 лв.* с включен ДДС.

/Доставка се извършва с куриерска фирма Speedy и ЛЕО експрес/

1.2 При поръчки на стойност под 100 лв. за офис консумативи и под 60 лв. за тонер касети с включен ДДС, клиентът заплаща куриерска такса от  5 лв.* с включен ДДС.

/Доставката се извършва с куриерска фирма Speedy, ЛЕО експрес и Econt/

( *  не важи за копирна и принтерна хартия, офис техника, столове, офис мебели, метални каси и сейфове, мека мебел )

1.3 Безплатната доставка не важи за копирна и принтерна хартия, офис техника, столове, офис мебели, метални каси и сейфове, мека мебел и др.)

1.4 Доставката на копирна хартия е безплатна само на пале !

1.5 Доставка на копирна и принтерна хартия, столове, офис мебели, метални каси и сейфове, се извършва след предварителна уговорка и срещу допълнително заплащане след уточняване на логистични детайли.

1.6 Поръчките се доставят според обявения график на обслужване на избрания куриер. 

1.7 Поръчки, направени до 15.00 часа, се извършват в рамките на следващия работен ден.

1.8 Поръчки направени след 15.00 часа или в неработен ден, се извършват в рамките на два работни дни.

1.9 Моля, обърнете внимание! Някои продукти са с удължен срок на доставка поради съобразяване с индивидуалните изисквания и нужди на Клиента или поради удължен срок за доставка до склад на „Профи Принт България” ЕООД. В описанието на всички такива продукти или услуги се съдържа повече информация за конкретните срокове на доставка. Ако липсва информация за удължена доставка в описанието на конкретния продукт, но поради независещи от „Профи Принт България” ЕООД причини, за неговата доставка се изисква повече от стандартното време за доставка, наш оператор ще уведомява Клиента за настъпилите промени.

 

2 Доставка в населени места с офис на Профи Принт България

2.1 Доставката в населени места с офис на Профи Принт България е БЕЗПЛАТНА.

2.2 Поръчки направени до 16:00 часа ще бъдат доставени в рамките на същия работен ден.

2.3 Поръчки направени след 16:00 часа или в неработен ден, се извършват в рамките на следващия работен ден.

2.4 Моля, обърнете внимание! Някои продукти са с удължен срок на доставка поради съобразяване с индивидуалните изисквания и нужди на Клиента или поради удължен срок за доставка до склад на "Профи Принт България"ЕООД. В описанието на всички такива продукти или услуги се съдържа повече информация за конкретните срокове на доставка. Ако липсва информация за удължена доставка в описанието на конкретния продукт , но поради независещи от "Профи Принт България"ЕООД причини, за неговата доставка се изисква  повече от стандартното време за доставка , наш оператор ще уведомява Клиента за настъпилите промени.