Здравейте,
изберете как искате да се свържете с нас.
Меню
Меню

Връщане на стока

В качеството си на потребител Вие имате правото в 14-дневен срок, считано от дата на доставка, да се откажете от поръчката и да върнете стоката, без да дължите обезщетение или неустойка и без да е необходимо да посочвате конкретна причина. В този случай "Профи Принт България" няма никакъв ангажимент да осигури транспортирането на стоката обратно и разходите по връщането се поемат от клиента. Стоката трябва да е със запазена опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация, не трябва да има нарушен търговски вид, да не липсват опаковки, да няма видими драскотини по повърхностите на стоката, да не липсват лицензионните стикери както и компоненти от стоката. До момента на обратното предаване на стоката от страна на потребителя, рискът от случайно повреждане на стоката се носи изцяло от потребителя.

Моля, попълнете формуляра за връщане и следвайте стъпките описани в него. Отказ от закупена стока се приема единствено и само под формата на изпратен имейл с попълненият ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ (Оттегляне от Договор за покупки), изпратен на e-mail: [email protected] Искания за връщане на стока по телефон НЕ се приемат !

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ (Оттегляне от Договор за покупки), може да бъде заяване за получаване на: [email protected] или може да се свържете с нас на номер: +359 895 33 03 44 .

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки