Здравейте,
изберете как искате да се свържете с нас.
Меню
Меню

Плащане и доставка

ПЛАЩАНЕ

1. Наложен платеж: Сумата на поръчката се заплаща на куриера в момента на получаването й.

2. Банков превод : При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на "Профи Принт България"ЕООД. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.

3. ePаy.bg: За да заплатите покупката си чрез този метод , е необходимо да имате валидна регистрация в системата  за плащане с банкови карти и микросметки чрез Интернет ePay.bg.

4. Плащане с кредитна или дебитна карта.

5. Плащане с EasyPay.

6. Плащане с myPos

ДОСТАВКА

Доставка в населени места без офис на Профи Принт България

1.1 Доставката е безплатна за цялата страна при поръчки за стойност над 80 лв.* с включен ДДС за тонер касети и барабанни модули

/Доставка се извършва до удобен за Вас офис на куриерска фирма Speedy /

1.2 При поръчки на стойност под 80 лв. за тонер касети с включен ДДС,  сумата за доставка, която клиентът заплаща се изчислява според действащите към момента на изпращане ценови условия на избрания куриер.

/Доставката се извършва с куриерска фирма Speedy, ЛЕО експрес и Econt/

1.4 Доставката на копирна хартия е безплатна само на пале !

1.5 Доставка на копирна и принтерна хартия, класьори, столове, офис мебели, метални каси и сейфове,  се извършва след предварителна уговорка и срещу допълнително заплащане след уточняване на логистични детайли.

1.6 Поръчките се доставят според обявения график на обслужване на избрания куриер. 

1.7 Поръчки, направени до 16.00 часа, се извършват в рамките на следващия работен ден.

1.8 Поръчки направени след 16.00 часа или в неработен ден, се извършват в рамките на два работни дни.

1.9 Поръчки, направени в петък след 16:00, събота, неделя или в неработен ден (официални празници) се обработват и изпълняват в първия работен ден.

 Моля, обърнете внимание! Някои продукти са с удължен срок на доставка поради съобразяване с индивидуалните изисквания и нужди на Клиента или поради удължен срок за доставка до склад на „Профи Принт България” ЕООД. В описанието на всички такива продукти или услуги се съдържа повече информация за конкретните срокове на доставка. Ако липсва информация за удължена доставка в описанието на конкретния продукт, но поради независещи от „Профи Принт България” ЕООД причини, за неговата доставка се изисква повече от стандартното време за доставка, наш оператор ще уведомява Клиента за настъпилите промени.

 

Доставка в населени места с офис на Профи Принт България

2.1 При поръчки на стойност до 30 лв. с ДДС, клиентът заплаща такса от 5 лв. с ДДС. (не важи за копирна хартия)

2.2 При поръчки на стойност над 30 лв. с ДДС - безплатна доставка. (не важи за копирна хартия)

2.3 Поръчки направени до 16:00 часа ще бъдат доставени в рамките на същия работен ден.

2.4 Поръчки направени след 16:00 часа или в неработен ден, се извършват в рамките на следващия работен ден.

2.5 Моля, обърнете внимание! Някои продукти са с удължен срок на доставка поради съобразяване с индивидуалните изисквания и нужди на Клиента или поради удължен срок за доставка до склад на "Профи Принт България"ЕООД. В описанието на всички такива продукти или услуги се съдържа повече информация за конкретните срокове на доставка. Ако липсва информация за удължена доставка в описанието на конкретния продукт , но поради независещи от "Профи Принт България"ЕООД причини, за неговата доставка се изисква  повече от стандартното време за доставка , наш оператор ще уведомява Клиента за настъпилите промени.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки