Здравейте,
изберете как искате да се свържете с нас.
Меню
Меню

За нас

Кои сме „Профи Принт България“?

“Профи Принт България” ЕООД, създаден да обслужва потребностите на всеки офис от консумативи, оборудване, канцеларски и почистващи материали, презентационни продукти, кафе и други напитки и всичко друго, необходимо за Вашата дейност.

„Профи Принт България” разполага с изграден сервизен център за текущо гаранционно и извънгаранционно обслужване и ремонти на всички познати на българския пазар лазерни принтери, мултифункционални устройства и портативни копирни машини.

Сервизният център разполага със следните обособени части:

  • тестово отделение
  • ремонтно отделение за възстановяване и смяна на части
  • складови помещения
  • отделение за почистване на печатащите устройства

Предлаганата от нас сервизна поддръжка на офис техника включва както посещение и обслужване по адреси, така и предоставяне на оборотна техника и/или консумативи за времето на ремонт. Друга удобна за нашите клиенти форма на обслужване е абонаментната поддръжка – нашите партньори изцяло поверяват грижите за техниката си, като по този начин печелят както от съкратените срокове за реакция, така и от преференциалните цени за части, консумативи и обслужване.

Разнообразната ни продуктова номенклатура и наличности ни дават възможност да отговорим на почти всички нужди и изисквания на нашите клиенти. Това, съчетано с опита и професионализма на нашите служители, както и обширната тестова база, материални ресурси и специализирана апаратура печелят ежедневно доверието на нашите партньори.

Целта на “Профи Принт България ”е винаги да предлага най-добра цена на продуктите.

Екипът ни е съставен от млади и амбициозни кадри с дългогодишен професионален опит в бранша.

Защо да пазарувате от „Профи Принт България“?

Продуктовото ни портфолио е изградено от наложени и доказани марки на българския пазар. С хилядите продукти онлайн, “Профи Принт България” може да отговори на всяка клиентска потребност – от Вашата сутрешна чаша ароматно кафе и напитка, през копирна хартия и тонери, химикалки, тетрадки, класьори, материали за почистване до офис техника и обзавеждане.

Нашето обещание към Вас – най-добра цена и отлично обслужване. Може да разчитате на нас като доставчик №1 за всичко необходимо за Вашия успешен бизнес. 

С нашите бързи и безплатни доставки ще получите Вашите продукти навреме и без усилие. С нас е лесно и удобно, Вие пестите време и пари. Винаги ще бъдете в състояние да купувате офис продукти с увереността за постоянно високо качество на стоките и услугите ни. 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки